ΔΙΑΦΟΡΑ Πώς βοηθούν τα παιχνίδια διαχείρισης αθλημάτων στην ανάπτυξη καλύτερων στρατηγικών στοιχηματισμού;

Πώς βοηθούν τα παιχνίδια διαχείρισης αθλημάτων στην ανάπτυξη καλύτερων στρατηγικών στοιχηματισμού;



παιχνίδια διαχείρισης αθλημάτων είναι μεγάλο κεφάλαιο για τα ηλεκτρονικά αθλήματα και ολοένα και περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν επιλογές για διάφορα γεγονότα. Αρκετοί από τους κορυφαίους τίτλους του είδους περιλαμβάνονται μεταξύ των πιο επιτυχημένων παιχνιδιών όλων των εποχών. Σχεδόν κάθε άθλημα εκπροσωπείται σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό, συνεπώς αν ψάχνετε για την επόμενη πρόκληση, μπορείτε να δείτε μερικούς από τους καλύτερους τίτλους ώστε να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει περισσότερο.

Football Manager: Είναι ίσως το πιο γνωστό από όλα τα παιχνίδια διαχείρισης αθλημάτων. Αρχικά ονομάστηκε Championship Manager και με αυτόν τον τίτλο έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1992. Από τότε κυκλοφορεί μία έκδοση κάθε χρόνο. Ο πρώτος τίτλος με την ονομασία Football Manager κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2005 και για πολλούς είναι σήμερα το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Out of the Park Baseball: Είναι για το μπέιζμπολ ό,τι είναι το Football Manager για το ποδόσφαιρο. Έχει και αυτό τις ρίζες του στη δεκαετία του 1990 και στη μέχρι τώρα πορεία του κατάφερε να αποκτήσει πολλούς διάσημους οπαδούς. Μπορείτε να οικοδομήσετε μια σύγχρονη δυναστεία με τα σημερινά αστέρια ή να προσπαθήσετε να αναδημιουργήσετε τις επιτυχίες του παρελθόντος.

Franchise Hockey Manager 3: Ανήκει στην ίδια ομάδα με το Out of the Park Baseball και μοιράζεται πολλά από τα ίδια γνωρίσματα. Σε μικρό χρονικό διάστημα έχει αναπτυχθεί γρήγορα ώστε να γίνει το κορυφαίο παιχνίδι χόκεϊ επί πάγου. Είναι νεότερο από τον αδερφό του που έχει βάση το μπέιζμπολ και για πρώτη φορά έχει λάβει πλήρη άδεια από το NHL.

Motorsport Manager: Οι οπαδοί του Grand Prix Manager 2 του 1996 έχουν χάσει οποιαδήποτε σημαντική ανανέωση για δύο δεκαετίες. Η έλλειψη των διαδόχων ήταν ένα σημάδι ότι το αρχικό παιχνίδι έχει ακόμα μια πολύ δραστήρια κοινότητα μέχρι σήμερα. Ωστόσο, με την κυκλοφορία του Motorsport Manager στα τέλη του 2016, φαίνεται ότι οι φανατικοί οπαδοί βρήκαν τελικά έναν τίτλο πίσω από τον οποίο μπορούν να συνταχθούν.

Pro Cycling Manager: Ενώ η ποδηλασία δεν έχει την ίδια απήχηση με άλλα αθλήματα, η κορυφαία της έκδοση Pro Cycling Manager είναι το ίδιο καλή με τους πιο δημοφιλείς τίτλους. Είστε υπεύθυνος για όλα και κατά τη διάρκεια των αγώνων έχετε πλήρη έλεγχο της στρατηγικής και των επιδόσεων. Το παιχνίδι διαθέτει πάνω από 200 αγώνες και πάνω από 500 επιμέρους στάδια.

Οι στρατηγικές  στοιχηματισμού

Τα παιχνίδια διαχείρισης αθλημάτων μπορούν αν βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες του στοιχήματος, οι οποίοι αποκτούν εμπειρίες σχετικά με τα σημεία στα οποία πρέπει να εστιάζουν για το γεγονός που θέλουν να στοιχηματίσουν. Οι σχετικά πιο άπειροι παίκτες συνήθως στοιχηματίζουν με βάση τη βαθμολογία των ομάδων ή την πρόσφατη φόρμα τους, όμως δεν αρκούν μόνο αυτά ώστε να υπάρχει μια σφαιρική άποψη για τις ιδιαίτερες συνθήκες του κάθε αγώνα. Σημαντικό ρόλο σε μια αναμέτρηση παίζει η αγωνιστική κατάσταση των παικτών, το σύστημα που ακολουθεί η ομάδα, οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες που μπορεί να υπάρχουν, οι εντός και εκτός έδρας επιδόσεις των ομάδων, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου κλπ. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες λαμβάνονται σε μεγάλο βαθμό υπόψη στα παιχνίδια διαχείρισης αθλημάτων και πολλές φορές διαμορφώνουν τις συνθήκες για την εξέλιξη των αγώνων, όπως άλλωστε συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Το γεγονός αυτό έχει ως συνέπεια οι παίκτες να εκπαιδεύονται κατά κάποιον τρόπο και να εξετάζουν τις παραμέτρους, ώστε να προσεγγίζουν τον στοιχηματισμό και τις επιλογές τους με διαφορετικό τρόπο.